lauantai 25. huhtikuuta 2009

DTK Radion vieraina J-P Parikka, Internet sekä Jumpstyle Vaasa Allstars -- tallenne lähetyksestä 11.4.2009



Lauantai-ilta Internetin seurassa

"Sellainen tietynlainen geneerinen mediaani siitä kuinka paljon jengi on tolkuissaan siitä mitä ympärillä tapahtuu on ehkä rulesimpi kuin joskus kymmenen vuotta sitten. Mutta kyllä tässä oikeesti kaikkien kannattaisi alkaa uimatunteja ottamaan ja ostaa hitsauslasit ja 2000-prosenttista aurinkovoidetta. Siinä vaiheessa sitten kun hiekka sulaa lasiksi ground zerosta ja kaikkien iho palaa karrelle ja paineaalto pyyhkäisee luut helvettiin niin ei siinä kauheesti oikeesti kalliit Niket enää auta."

DTK Radion studiovieraaksi saapuu Internet. Luvassa on provokatiivinen katsaus suomalaisen foorumikeskustelun nykytilaan. Puolen tunnin syvällisessä henkilökuvassa kuullaan miehen mietteitä tämän hetken mielenkiintoisimmista suuntauksista grafiikassa, musiikissa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa. Haastattelun päättää vauhdikas Nuklear Sex War Live.

Kuuntele Internetin haastattelu ja Nuklear Sex War Live
29:20 --> Nuklear Sex War Live


Jussi-Pekka Parikka DTK Radion artistivieraana

"Perinteinen tanssivinyyli tulee jossain määrin kuolemaan. Vinyyliä julkaistaan musiikille jonka ihmiset haluaa saada vinyylinä, mutta perus 'soittokamavinyyliä' ei ehkä muutaman vuoden päästä enää nähdä."

Jussi-Pekka Parikka vierailee DTK Radion artistihaastattelussa. Poker Flat- ja Audiomatique -yhtiöiltä tuttu Parikka kertoo myös omasta Frozen North levymerkistään, musiikkiuransa alkuvaiheista, kiertue-elämän arjesta sekä vinyylijulkaisemisen tulevaisuudesta.

Kuuntele J-P Parikan haastattelu


Pikakatsaus Vaasan elektronisen musiikin skeneen

Haastattelussa suurelle yleisölle vielä tuntematon vaasalainen hardcore-tuotanto- ja tanssiryhmä Jumpstyle Vaasa Allstars. Suorassa puhelinyhteydessä Vaasaan kuullaan ryhmän mietteitä Keski-Euroopan hardcore- ja hakken-skenestä sekä Vaasan konemusiikkikulttuurin nykytilasta. Haastattelun lopuksi soi ryhmän kansainvälistäkin kiinnostusta herättänyt debyyttikappale Not Funny.

Kuuntele Jumpstyle Vaasa Allstars -haastattelu

1 kommentti:

  1. huh mitä settiä :D

    Jumpstyle Vaasa. FTW!

    t.Vesa-Matti

    VastaaPoista