keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Beige/Harmaa, Lumiere Bros (VJFinland) ja Marcel Heese (Tresor HQ) DTK Radion haastattelussa lauantaina 10.10. klo 19-23!



Kuuntele! Stream avautuu klo 19.

Arvioitu aikataulu:
19:00 - 20:00 Ihani
20:00 - 20:15 Haastattelussa Marcel Heese
20:15 - 20:45 Ihani, Kasiseisk
20:45 - 21:15 Syväluotaava vj-kulttuurihaastattelu
21:15 - 22 Kvantti, O-P, Minimoog, Ihani, Kasiseisk

DTK Radio palaa kesätauolta! Syyskauden ensimmäisessä lähetyksessä pureudumme vj-kulttuurin saloihin. Videotaide ja reaaliaikaiset visuaalit ovat entistä suuremmassa roolissa klubeilla ja festivaaleilla. Visuaaleja miksaavat vj:t eli video jockeyt ovat vakiinnuttaneet paikkansa tapahtumien tunnelmanluojana musiikkiartistien rinnalla. Studiovieraina VJFinlandia edustavat Kvantti (Beige/Harmaa) ja O-P (Lumiere Bros). Luvassa on alan tekijöiden mietteitä vj-toiminnan synnystä ja nykytilasta sekä vj-kulttuurista Suomessa.

Lähetyksessä on lisäksi tarjolla saksalaisen Tresor-klubin resident dj:n Marcel Heesen haastattelu. Heese käväisi elokuussa Suomessa Disko Tekno Kollektiven ja tamperelaisen Music Got Me-klubin vieraana. Odotettavissa on sisäpiirin katsaus Berliinin klubiskeneen ja Tresoriin. Kuulemme myös Marcelin näkemyksiä elektronisen musiikin tulevaisuudesta.

Illan musiikista vastaavat vj-vieraiden lisäksi DJ Wood, Disko Tekno Kollektiven Ihani ja DJ Beretta Nautinnot eivät odota -klubilta. Lähetyksen juontaa Rami Ratvio.

DTK Radio on riippumaton, do-it-yourself -periaatteella toimiva elektronisen musiikin radioasema, joka lähettää ohjelmaansa Helsingistä, Tampereelta ja Vaasasta satunnaisina ajankohtina. Linkin radion kuunteluun löydät osoitteesta http://www.disko.fi/radio/.

Palautetta ja biisitoiveita voi esittää IRCnetissä #dtkradio -kanavalla tai kommentoimalla radion nettisivuilla.

Lähetyksen Facebook-event

VJ FINLAND
Beige/Harmaa @ Vimeo
Beige/Harmaa @ Facebook
Marcel Heese MySpace
Lumiere Bros
Tresor Berlin

1 kommentti:

  1. Moro
    teidän striimi kuuluu kauhean hiljaisella.
    terkkuja turusta t: ipe

    VastaaPoista